SUBTÍTULO

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE L'ESCOLA CAN LLOBET

diumenge, 16 de novembre del 2014

Col·laboració de mares i pares


TALLER DECORACIÓ NADAL DE L'ESCOLA


Necessitem pares i mares per poder organitzar els tallers de decoració nadalenca de l'escola. Quan més siguem millor, ja que tenim poc temps per fer-ho. Amb moltes mans podríem fer un torn pel matí i un altre per la tarda, i d'aquesta manera, donar possibilitat a tothom a participar. S'ha de decidir un tema, demanar el material necessari i a construir!

Cada any que s'ha fet, els resultats han estat molt xulos i als nens els agrada trobar la seva escola tan bonica.

ESMORZAR DE PA I XOCOLATA 



El proper dia 23 de desembre al matí, com a cloenda del primer trimestre, repartirem als nens el tradicional esmorzar de PA I XOCOLATA , per això demanem mares i pares que vulguin donar un cop de mà a organitzar aquesta activitat.  S'ha d'encarregar el pa, la xocolata, tallar-ho, posar-ho en bosses i repartir-ho entre els infants. Us assegurem que als nens els hi fa molta il·lusió trobar-se als pares o mares colaborant a les activitats de l'escola.

Per apuntar-se a qualsevol de les dues propostes o a les dues, ho podeu fer al despatx de l'Ampa o al nostre mail. I ha de ser ràpid ja que tenim molta feina per fer i ens hem d'organitzar.  També cal dir que si no surten mans suficients per fer totes aquestes tasques, malauradament no es podran portar a terme. Sols no podem arribar-hi.

És molt important, doncs, la vostre col·laboració a l'Ampa, quant més siguem, millor podrem fer les coses.   Penseu que tot el que es fa es pensant sempre en els nostres fills/filles, per aixó:

FEM ENTRE TOTS QUE SIGUI POSSIBLE!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.