SUBTÍTULO

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE L'ESCOLA CAN LLOBET

divendres, 8 de juliol de 2016

El Joanet a la festa major de Barberà del Vallès

El nostre estimat Joanet ha participat enguany a la Festa Major de Barberà del Vallès, que es va celebrar els dies 2 i 3 de juliol. Acompanyat per una vintena de famílies va fer les delícies dels més petits, que sempre se’l miren embadalits!
La Colla de Geganters i Grallers de Barberà del Vallès són els encarregats, edició rera edició, de convidar-nos a formar part de la seva jornada més important.

Dissabte a la tarda, a la plaça de la vil.la, es portà a terme el seguici. El Marc, un alumne de l'escola, va treure a ballar al Joanet, a la tradicional dansa dels gegantons, mentres els grallers tocaven una bonica versió del tema “La manta al coll”.Diumenge al matí, la cercavila va encarar doctor moragas cap a quarts de 12. El dia va ser magnífic, amb menys calor que altres anys. Els nens i nenes de cinquè i sisè van fer torns per avançar amb el Joanet, sota la mirada atenta de molts barbarencs i barbarenques que participaven de la festa. Els millors moments, quan algun alumne de Can Llobet reconeix el seu gegantó ^_^.Visca la festa major!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.